laatst bijgewerkt op: 23-09-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


GOEDLOPEND REGIONAAL GASTOUDERBUREAU (FRANCHISE)

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12845 15-06-2017 Dienstverlening Kinderdagverblijven
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 € 25.000 - € 50.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Altijd al een eigen gastouderbureau willen beginnen en een snelle start willen maken. Onze franchise vestiging stopt met de werkzaamheden en draagt deze goedlopende vestiging over.

Goedlopend gastouderbureau van keten te koop met gevestigde naam en goede reputatie. Dit gastouderbureau heeft momenteel rond de 210 lopende koppelingen (contracten) en 50 gastouders, die direct constante cash flow genereren. Er is een hoge marge van toepassing.

Je ontvangt zelf 70% van de verdiensten voor de wettelijke verplichte werkzaamheden

De nieuwe aanvragen, de back-up diensten en kassiersfunctie zijn uitbesteedt aan de moederorganisatie. Er lopen ongeveer 5 nieuwe wervingsopdrachten, waarbij momenteel geworven wordt voor een passende gastouder voor de vraagouder.

Iedere maand krijgt het gastouderbureau nieuwe aanvragen voor intakes bij nieuwe gezinnen binnen. De kinderopvangtoeslag is voor 2017 wederom verhoogd, ook voor ouders in de hoogste inkomenscategorie.

De markt is groeiende, het gastouderbureau heeft grote groeicapaciteit. Er wordt (te weinig) aandacht besteed aan marketing, door mond tot mond reclame en de naamsbekendheid groeit het gastouderbureau door.

D.m.v. marketing valt er nog een grote winst te behalen. Het gastouderbureau heeft administratief alles perfect in orde, er zijn louter goede GGD rapporten.

De huidige eigenaar is toe aan een nieuwe uitdaging en biedt het gastouderbureau te koop aan. Na een inwerkperiode en goede overdracht zal de huidige eigenaar als franchisegever doorgaan en als franchisevestiging verder gaan. Het gastouderbureau is gevestigd in regio Gelderland en werkt in de regio noord Gelderland en Overijssel.

Je kunt het gastouderbureau makkelijk vanuit eigen huis voortzetten waardoor er minimale overheadkosten worden gemaakt. Je werkt samen met meerdere franchisenemers door het land met ieder zijn eigen regio en specialiteit.

De indicatie van de kosten van gemiddeld 95% zijn inclusief de franchise fee aan de franchisegever. De indicatieve omzet betreft de totale omzet van de bureaukosten en de opvangkosten van de gastouders.

Gastouderbureau zou op huidige aantal gastouders in zo'n 30 uur per week te runnen zijn. Vestiging blijft onder beheer van de franchisegever. Zonder eigen geld is het zonde om te reageren.

Omzet € 550.000,-
Kosten 93,5%
Winst € 35.750,-

Franchisefee max. € 1.250,00 per maand