laatst bijgewerkt op: 21-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


RESTAURANT MET GROOT TERRAS TE KOOP IN HOORNAAR

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12844 13-06-2017 Horeca en Recreatie Restaurants
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig Niet van toepassing 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

In het dorp Hoornaar ligt deze geweldige horecalocatie met groot terras.

Gelegen aan de dorpsweg, welke van Hoornaar naar de omliggende plaatsen  leidt, ligt dit zeer goed bekend staande restaurant. Het 135 m2 grote horecapand biedt binnen en buiten plaats aan ca. 100 gasten, maar kan gezien de ruime indeling meer zitplaatsen creëren.

Groot terras:
Het grote terras van ca. 40 zitplaatsen aan de voorzijde van het pand, is in de zomer een druk bezocht terras. Veel vaste gasten weten dit markante en goed bekend staande horecabedrijf te vinden. De voor- en zijpuien hebben grote ramen wat door veel gasten wordt gewaardeerd en willen dan ook graag in dit gedeelte zitten.

Dit horecabedrijf is maandag en dinsdag gesloten. Het restaurant is geopend van 18.00 uur. Momenteel is het restaurant met de lunch gesloten, echter hier liggen voor de nieuwe ondernemer duidelijk mogelijkheden om de huidige omzet gemakkelijk te verhogen. Huidige eigenaren zijn werkzaam als chefkok en in de bediening. Er zijn momenteel alleen oproepkrachten.