laatst bijgewerkt op: 14-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


WINKEL GESPECIALISEERD IN OOSTERSE PRODUCTEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12843 21-06-2017 Detailhandel Food Levensmiddelendetailhandel
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Overijssel Overig minder dan 5 50 - 100
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 € 50.000 - € 100.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

In de kop van Overijssel bied ik ter overname mijn winkel aan. De winkel is gespecialiseerd in de verkoop van Oosterse producten, het aanbieden van maaltijden, catering en afhaalmaaltijden. Het pand heeft een Horeca- en detailbestemming. De winkel beschikt over een vast klantenbestand die van ver komen (straal van +/- 50 km) om producten te kopen. Op dit moment is er geen personeel aanwezig.

De winkel bestaat uit een grote vitrine van ca. 4 meter breed waarin u uw producten gekoeld kunt presenteren. Er is plaats voor zo’n 35 verschillende bakken. In de winkel heeft u beschikking over 17 zitplaatsen en een complete inventaris voor horecadoeleinden. Verder is er een koelcel aanwezig, deze wordt gehuurd van de eigenaar van het pand.

De winkel is gevestigd op een absolute A1 locatie in een winkelstraat met veel winkelend publiek in een van de toeristische trekpleisters van Nederland. Vooral tijdens het zomerseizoen is er veel toerisme, ook vanwege de vele evenementen die in de regio gehouden worden.

Dit profiel is interessant voor iemand die een horecazaak of detailhandel wil beginnen op een interessante plek in Nederland. Er is nog voldoende groeipotentieel te behalen. Op dit moment run ik de winkel in mijn eentje. Wanneer de winkel door twee personen geleid wordt zal er veel meer omzet gehaald kunnen worden.

Vanuit de gemeente zijn er ontwikkelingen gaande om het dorp nog interessanter te maken voor toeristen. Dit biedt mogelijkheden voor in de toekomst.

Reden van verkoop zijn gecompliceerde privéomstandigheden.

Indien u serieuze interesse heeft, reageer dan op dit profiel.