laatst bijgewerkt op: 14-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


CULINAIRE WEBSITE WIJNEN EN ETEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12842 12-06-2017 Dienstverlening Internetbedrijven
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Overig Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Verliesmakend - - - Eenmanszaak

Omschrijving

De website is vorig jaar gestart als regionale culinaire website en zorgt voor een stukje beleving en informatie over eten en drinken in de regio.

Inkomsten kwamen direct uit advertenties en content marketing. Mogelijkheden om inkomsten te realiseren uit events en verkoop producten zijn nog niet benut.De wordpress site heeft nl. ook een web shop.

Doelgroep is nu welstandsklasse voornamelijk A en B1. Het concept is goed ontvangen bij de adverteerders doelgroep en de lezers en kent volop groeikansen ook in andere regio's. Er wordt gewerkt met een team aan professionele freelancers.

Aangeboden wordt de webshop en website en de domeinnaam.

Geweldige kans voor een wijnleverancier, reclamebureau, uitgeverij, drukkerij, restaurant, leverancier aan horeca of adviesbureau.

Overdracht van de domeinnaam en de handelsnaam en de bestanden van de klanten en de leveranciers. Verkoper is een uitgeverij.

De basis staat. Investeringen in tijd en geld zijn achter de rug, tijd om er geld mee te verdienen. Huren van de exploitatierechten kan ook in de vorm van een jaarlijkse licentiefee. Maar kopen heeft de voorkeur.

Reden van verkoop is dat de ondernemer zich wil focussen op andere projecten.