laatst bijgewerkt op: 23-09-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


ZEER RENDABEL, GOED BEZOCHT ONLINE PLATFORM

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12840 17-08-2017 Dienstverlening Internetbedrijven
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 - - - B.V.

Omschrijving

Te koop aangeboden: website platform waar tekenfilms worden getoond met momenteel EUR 20.000,00 advertentie inkomsten per jaar. Jaarlijks 1.200.000 bezoekers en 22.000 Facebook likes en actieve volgers (voornamelijk moeders). Het totale bereik is autonoom gegroeid dus niet ingekocht middels advertenties en is stabiel groeiende.

De doelgroep van het platform zijn kinderen van ongeveer 1 tot 10 jaar. Het platform functioneert als een veilige omgeving voor kinderen. Het geeft ouders een veilig gevoel dat hun kind op een kindvriendelijke omgeving zit. De filmpjes zijn ingedeeld per leeftijd en per categorie / idool. Het platform draait stabiel en snel op Silverstripe techniek. Er is een uitgebreid en complete beheeromgeving voor content beheer, zoals het koppelen van video’s en kanalen vanuit Youtube, Vimeo en andere video sites. Doorgaans kost het enkele uurtjes per week om nieuwe filmpjes te zoeken en toe te voegen aan het platform, eventueel ingeplande publicaties voor de komende periode.

De inkomsten worden gegenereerd door diverse advertenties welke worden ingeladen uit aangesloten Affiliate partners. Er wordt uitbetaald op basis van views. Dit brengt EUR 20.000,00 omzet per jaar. Het platform wordt regelmatig benaderd door grote (uitgevers)merken die promoties willen tonen, direct handelen met deze merken zou meer omzet opleveren. Ook biedt het toevoegen van een (kinderen artikelen) webshop mooie kansen. Meer traffic op de website betekent direct meer advertentie inkomsten.

In de verkoop zit het webplatform (de techniek), verschillende domeinnamen en een eerste basis tot iOS en Android app.

Reden van verkoop: Past niet meer in de strategische richting van het moederbedrijf. Zoals alle bedrijven is aandacht nodig om flink te groeien. Die tijd is er momenteel niet.