laatst bijgewerkt op: 20-07-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


PRODUCENT, GROOTHANDEL EN RETAILER FOOD

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12839 06-06-2017 Detailhandel Food Levensmiddelendetailhandel
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 Minder dan € 25.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Ter overname aangeboden: groothandel en markthandel in biologische levensmiddelen die grotendeels zelf geproduceerd worden op basis van eigen recepten. (Uiteraard kan de productie ook uitbesteed worden). Het accent ligt op kwaliteit, duurzaamheid en goede service.

Het bedrijf is uitstekend georganiseerd. Op dit moment ligt het accent op detailhandel, maar er is voldoende groeipotentieel voor groothandelsactiviteiten. Dit is een unieke kans voor een enthousiaste starter die het bedrijf wil laten doorgroeien. Er zijn nog een aantal goede kansen voor omzetverhoging onbenut.

Er is een huurcontract gesloten met een zeer populaire markt in Noord-Holland, waar een marktkraam geëxploiteerd wordt. De markt ligt op een absolute A-locatie en heeft zo’n 500 bezoekers per dag. Het is erg moeilijk om een stand te bemachtigen op deze markt.

De overname bestaat uit:
• professionele website, die eenvoudig uitgebreid kan worden met een webwinkel
• professionele huisstijl
• totale inventaris voor de inrichting van een marktkraam
• het huurcontract van de marktkraam
• vaste klantenkring
• de voorraad inkoop
• professionele productieruimte die tegen geringe vergoeding gehuurd kan worden
• expertise. Er zal een uitstekende overdracht plaatsvinden, waarbij alle kennis over de producten en processen gedeeld wordt inclusief de verkoopanalyses.

De reden van verkoop is de combinatie van leeftijd en fysieke arbeid. Het productieproces is een zware taak. De ondernemer is op zoek naar een nieuwe uitdaging, na een aantal jaren van succesvol ondernemen.