laatst bijgewerkt op: 25-05-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


EVENEMENTEN PARTY- EN CATERINGBEDRIJF

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12832 30-05-2017 Horeca en Recreatie Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig Niet van toepassing Meer dan 10.000
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Gezocht wordt voor een evenementen party- en cateringbedrijf een horecaondernemer die deze locatie (als extra aanvulling van zijn catering portefeuille) erbij gaat exploiteren. Er zijn diverse evenementen die hier het gehele jaar gaan plaatsvinden.

Deze locatie wordt geen broedplek of plaats, maar een levendige ‘broedoever’; en zal de nieuwe ‘place to be’ worden. Voormalige asfaltcentrale Koudasfalt wordt in de komende drie jaar omgevormd tot een plek waar innovatieve Stadmakers mooie dingen kunnen creëren voor en samen met de bewoners van de stad. Een plek die “uitdaagt om te experimenteren met nieuwe vormen van samenwerking, maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid”.

Volgens de initiatiefnemers, het burgerinitiatief dat verantwoordelijk is voor de exploitatie en ontwikkeling van het terrein, kan deze plek ook de binnenstad aanvullen, versterken en verder een positieve bijdrage leveren aan het imago van Gouda. Het terrein heeft met de juiste invulling de potentie om de stad nieuw leven in te blazen. Een plek waar altijd wat te doen is en te beleven valt. Een plek om steeds naar terug te komen.

Met een terrein van ruim 23.000 vierkante meter is er van alles mogelijk. Ook zijn er uitdagingen en beperkingen, zo is sprake van bodemvervuiling en zorgt de nabijheid van industrie voor bijbehorende omgevingsgeluiden. Het terrein, onder andere te bereiken per veerpont, zal worden verdeeld in vier zones die rondom een centraal plein liggen. Dit plein zal worden gebruikt voor evenementen, voorstellingen en markten.

Naast woon-werkateliers voor ambachtelijke bedrijven zijn er plannen voor een stadsstrand, ‘stadsglamping’ (glamorous camping) en een klimhotel. De Lange Arm en grindtrechters blijven staan en laten zien wat hier ooit is geweest. Een permanente expositie geeft extra uitleg over de rol van de Hollandsche IJssel als voormalig levensader van Gouda.
Uit het samenbrengen van mensen en organisaties met ideeën en ambities ontstaan vaak de mooiste dingen: mensen maken samen de stad. GOUDasfalt zet daarom vooral in op een plek van verbinding, opererend als katalysator. De locatie nodigt uit tot innovaties op allerlei gebieden en biedt dus naast betrokkenheid van burgers ook kansen op samenwerking met kennisinstituten en bedrijven. Naast verbinding en vernieuwing vertelt GOUDasfalt een verhaal en houdt dit burgerinitiatief zich bezig met vergroening van de omgeving en verrijking van de stad.

“Dit stukje asfalt is goud waard, niet alleen in financieel-economische zin, maar in vele opzichten”.

Menselijke krachtcentrale GOUDasfalt zal zich de komende drie jaar bezighouden met de ontwikkeling en exploitatie van dit gebied.

Zin om langs te gaan? Reageer en wij sturen u informatie op over wanneer ze open zijn en welke activiteiten binnenkort plaatsvinden.

Vraagprijs IG € 15.000,-, huurprijs € 300,- excl. BTW.

Wenst u meer informatie reageer en wij nemen contact met u op.