laatst bijgewerkt op: 16-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


MOTORREISBUREAU

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12811 07-06-2017 Detailhandel Non-Food Reisbureau, Reisorganisatie
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Motorreisbureau ter overname aangeboden.

Motorreisbureau met een professionele website die goed doorontwikkeld en van hoog niveau is. De aangeboden routes bestrijken heel Europa en zijn allen zelf voorgereden en al door vele klanten als uitstekend bestempeld. De Motorroutes zijn makkelijk in te laden op verschillende navigatie systemen.

Het bedrijf is verplaatsbaar. De vaste kosten zijn een paar honderd euro per jaar. Naast de website wordt het aanwezige promotiemateriaal ook mee overgenomen. Er wordt gebruik gemaakt van een betalingssysteem van Certo Escrow. Door de jaren heen is er een succesvol social media en nieuwsbrief bestand opgebouwd.

De reizen worden All-In aangeboden, het reisbureau heeft goede contacten/afspraken met diverse hotels in Europa. Ook in de winter is er veel animo voor de sneeuwscootersafari's.

De twee doelgroepen voor het bedrijf zijn individuele reizigers en groepsreizen. Door tijdgebrek is er de laatste jaren weinig aandacht besteed aan groepsreizen, hier liggen duidelijke kansen om de omzet te vergroten. In potentie een zeer goed bedrijf met vele groeimogelijkheden.

Reden van verkoop is tijdgebrek van de eigenaar. Bent u een motor enthousiast die van zijn hobby zijn beroep wil maken, vul het contactformulier in en kom in contact.