laatst bijgewerkt op: 20-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


MEUBELWEBSITE MET VOORRAAD KLOOSTERTAFELS

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12800 12-04-2017 Detailhandel Non-Food Meubelen
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Overijssel Activa / passiva transactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 € 25.000 - € 50.000 - - - B.V.

Omschrijving

Te koop aangeboden worden twee websites gericht op de meubelbranche.

Met een voorraad van ongeveer € 35.000,- aan kloostertafels in diverse maten, stoelen, schilderijen en lampen. De complete inventaris wordt ter overname aangeboden. Naast de inventaris wordt mede aangeboden; klantenbestand, inkoopbestand, websites en reclameaanhanger.
Personeel is niet van toepassing.

Er zijn volop doorgroei mogelijkheden met de website, zowel online als offline.

De huidige ondernemers verkochten de tafels voornamelijk online via de aangeboden websites of via Bol.com of Marktplaats.

De omzet is ongeveer € 60.000,- euro per jaar.
Het nettorendement bedraagt ongeveer 40%.

De reden van verkoop is dat er geen tijd meer is voor de huidige activiteiten. Het gaat om een activa/passiva transactie en het bedrijf is gemakkelijk te verplaatsen.

Deze meubelzaak is reeds sinds 2012 actief. De afname vindt zowel aan particulieren als aan bedrijven plaats.De producten worden direct uit voorraad geleverd tegen de laagste prijs van Nederland, dit wordt door beide kanalen zeer gewaardeerd. Service staat ook hoog in het vaandel.

De producten komen uit een eigen importlijn vanuit het verre Oosten, waardoor volumes gemakkelijk worden gebundeld en het assortiment kan worden aangeboden tegen scherpe prijzen.

Naast het internet zijn er ook een groot aantal consumenten die het assortiment willen zien en voelen. Hiervoor kunnen ze de showroom van 450 vierkante meter bezoeken, waar het assortiment is opgesteld en men zelf een keuze kan maken uit de gewenste afmetingen, kleuren of verschillende tafelbladen.

Heeft u interesse en wenst u meer informatie reageer en dan nemen wij contact met u op.