laatst bijgewerkt op: 19-11-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


WEBWINKEL IN O.A. KINDERWAGENS EN BABY-ARTIKELEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12795 13-03-2018 Detailhandel Non-Food Webwinkel
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 € 25.000 - € 50.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Ter overname aangeboden: Detailhandel met webwinkels als basis, reeds 10 jaar actief in de baby- en kinderbranche.

Er is een grote voorraad van branche gerelateerde goederen aanwezig, waardoor er direct verder gegaan kan worden met verkopen zonder dat er grote investeringen in voorraden aan vooraf dienen te gaan.

De detailhandel is gebaseerd op een volledig geautomatiseerd ordersysteem. De webomgeving is opgebouwd in Magento als Multi-store pakket. Deze omgeving is gekoppeld aan een vooraanstaand administratie- en CMS systeem. Het volledige orderproces verloopt geautomatiseerd, waarbij voorraden real time worden weergegeven op de frontend van de websites. In 2015 is er ruim €10.000,- geïnvesteerd in de automatisering.

De detailhandel is vanaf heden vrij van vestigingscontracten en van personele contracten.

De websites zijn weergegeven in het Nederlands, echter komen er met grote regelmaat bestellingen uit andere Europese landen, wat uiteraard mogelijkheden biedt.

Het gros van de webshops is actief in een niche-markt, waarin zij zeer goed scoren. De webshops scoren zeer goed in de organische zoekresultaten. Deze domeinnamen hebben gezien de start in 2007 al 10 jaar historie opgebouwd.

- Veel mogelijkheden
- Volledig geautomatiseerd ordersysteem
- Beperkte lasten
- Groot klantenbestand, verzameld in CMS database

In deze branche wordt al 10 jaar lang door eigenaar en personeel met veel plezier gewerkt, doorgaans op basis van 2FTE. Inmiddels is de eigenaar terug bij de branche waar zijn oorsprong ligt; de autobranche. Dit is ook de reden van verkoop.

Nu biedt dit wellicht mogelijkheden, want inruil is mogelijk. Denk aan autobranche-gerelateerde zaken, zoals een onderneming actief in de autobranche of wellicht voertuigen.

Graag alleen bij serieuze interesse reageren. Na een oriënterend gesprek bent u van harte welkom om wat verder op de details in te gaan.

Vast overnamebedrag: €35.000,- niet met BTW belast
Huidige voorraadwaarde: €70.000,- inkoopwaarde excl. BTW.