laatst bijgewerkt op: 20-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


KRINGLOOPWINKEL

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12794 10-04-2017 Detailhandel Non-Food Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig Niet van toepassing 500 - 1.000
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Ter overname aangeboden een goedlopende winkel met 20 meter etalage-ruimte, met veel klanten, voldoende parkeerplaatsen (gratis) en trottoir voor uitstalling.

De winkel bestaat uit een 600m2 gesloten binnenplein, en 200m2 opslagruimte voor transportmiddelen en containers. Er wordt gewerkt met gemotiveerde vrijwilligers, geen personeel in loondienst.

Het pand heeft vier grote etalage-ramen, een kantine, een keuken en toilet. Een magazijn waar goederen worden binnengebracht, een kledingsorteer-ruimte, grote verkoopruimte en buitentuin met schuur. Deze kunnen bij de winkel betrokken worden. Het systeemplafond is 60% vernieuwd met led tl. Er is vrijheid voor deel-verhuur. Verwarming : cv en twee heaters.Kortom een pand met veel mogelijkheden (is vrijstaand), toekomstperspectief en groei-potentie.

Inventaris (kledingrekken zijn van steigerhout-en buizen) alsmede verkooptafels, luxe toonbank en voorraad. Dit bedrijf is turn-key. Huurpand heeft nog veel mogelijkheden, ruimte en goodwill van veel mensen. Ook staat er een kledingcontainer.

Bij de overname zijn voor drie maanden (bespreekbaar langer) toekomstige goederen voor de nieuwe eigenaar(s).

Reden voor verkoop ; gezondheidsredenen. voor meer informatie vragen wij u te reageren en wij nemen contact met u op.