laatst bijgewerkt op: 20-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


ZONNESTUDIO IN REGIO WATERLAND

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12773 28-02-2017 Detailhandel Non-Food Zonnestudio`s
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

De zonnestudio is medio 2014 (als extra vestiging) geopend, nadat de eigenaren de locatie grondig hebben laten verbouwen. Door diverse omstandigheden kan echter te weinig aandacht aan deze vestiging worden besteed, waardoor onlangs het besluit is genomen om de activiteit op korte termijn aan een externe partij over te dragen.

Momenteel biedt de studio met name zonbehandelingen (en advisering op dit gebied) aan, alsook bijbehorende verzorgingsproducten. Kopende partijen wordt echter aangeraden om de dienstverlening uit te breiden met een andere (aanvullende) behandelingen op het gebied van lichaamsverzorging en beauty. Het omzetniveau in 2016 lag op ca. € 100K (excl. BTW).

Naast een (deels) meewerkende eigenaar zijn enkele medewerkers op basis van 0-urencontracten werkzaam binnen de studio. De arbeidscontracten hoeven niet overgenomen en/of voortgezet te worden.

De zonnestudio (ter grootte van ca. 100m2) is gevestigd in een representatief huurpand nabij andere winkels in een plaats in de regio Waterland. De studio is op basis van de recentelijke verbouwing modern ingericht. Het huurcontract loopt nog tot april 2019, waarna het contract kan worden voortgezet voor een volgende periode van vijf jaar.

De zonnestudio wordt aangeboden vanwege de wens van (één van) de eigenaren om het wat rustiger aan te doen. De verkopende partij is bereid om de kopende partij (indien gewenst) goed in te werken.

Ondanks dat de (gehele) onderneming vanuit een besloten vennootschap wordt geëxploiteerd, zal het een activatransactie zijn, aangezien de aangeboden zonnestudio een deel van de onderneming betreft. Gezien de aard en de locatie van de zonnestudio, heeft overdracht aan een geschikte, gekwalificeerde en ondernemende persoon uit dezelfde regio de voorkeur.

De overnamesom heeft betrekking op een vergoeding voor diverse inventarisbestanddelen en verbouwingskosten. Het klantenbestand wordt zonder vergoeding overgedragen. Nadere informatie over de aangeboden zonnestudio is op basis van een geheimhoudingsverklaring beschikbaar.