laatst bijgewerkt op: 14-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


BIJLES- EN HUISWERKBEGELEIDINGSINSTITUUT

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12765 08-02-2017 Dienstverlening Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie Meer dan 10 50 - 100
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 € 25.000 - € 50.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Ter overname aangeboden: jong en groeiend bijles- en huiswerkbegeleidingsinstituut in kapitaalkrachtige regio in Zuid-Holland.

Het bedrijf is gericht op studiehulp voor scholieren vanaf de basisschool tot en met het hoger onderwijs. Gemiddeld zijn er 45 leerlingen aanwezig voor begeleiding per week. Hulp wordt op eigen (gehuurde) locatie geboden door ruim twintig HBO en WO studenten of net afgestudeerden, die werken onder een manager. Een ideaal bedrijf voor een ondernemer die zich graag flexibel inzet, maar ook is het bedrijf volledig te runnen door de manager en administratief medewerker. Goede mogelijkheden voor franchise door stabiele situatie en inkomsten van huidig bedrijf.

Het bedrijf is ruim 3 jaar actief en heeft al die tijd een groeiende omzet en winst gekend. Er is veel potentie voor groei in de omgeving van het instituut.

In verband met het wijzigen van baan heeft de eigenaar andere prioriteiten en verkoopt het bedrijf zodat de koper het bedrijf verder kan laten groeien.

Wenst u meer informatie reageer en wij nemen contact met u op.