laatst bijgewerkt op: 14-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


GOEDLOPENDE BAKKERIJ

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12756 01-02-2017 Detailhandel Food Brood-, koek- en banketspeciaalzaken
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 50 - 100
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Minder dan € 25.000 - - - V.O.F.

Omschrijving

Ter overname aangeboden een brood- banket filiaal gelegen in een zeer druk winkelcentrum te Ede. Welke is gelegen in dichtbevolkte woonwijk. Naast ingang Jumbo en het Kruidvat; verder zijn er nog gevestigd een Blokker, bloemenshop, Zeeman, diverse modezaken, een apotheek, AGF-speciaalzaak, e.d.

Indeling: winkel, werkruimte, opslag en kantineruimte, achterom ingang / ingang voor in winkel. In de zomermaanden tevens een buitenterras. Biedt ruimte voor 20 pers. We verkopen in de zomerperiode ook ijs. En de winkel beschikt over een broodjescorner.

Huidige omzet bedraagt ca. € 5.500,- per week.

Bijzonderheden: gelet op de A locatie van de winkel zijn hier zeker nog omzet verhogende mogelijkheden aanwezig o.a. uitbreiding huidig assortiment, beleveren van belegde broodjes aan de vele bedrijven in directe omgeving. De gehele inventaris is niet nieuw maar verkeert in zeer goede staat van onderhoud. Zeer geschikt voor creatieve en enthousiaste handen!

De winkel staat verder op een opvallende plek in het winkelcentrum waar het vanuit alle mogelijke kanten benaderd kan worden.

De bakkerij werkt aan de hand van ingekochte deegstukken die in de winkel nog rijzen en worden afgebakken. Dit proces is minder arbeidsintensief als een traditionele bakkerij. Wat met zich meebrengt dat hier gestart wordt rond 6.00 en de winkel ligt dan rond 8.30 vol.

Het pand is 120m2 met een kantoorruimte, wc ruimte, wasruimte, bakkerij en winkel. Al het apparatuur in de winkel wordt 2 keer per jaar onderhouden en alle rapporten van de afgelopen jaren zijn aanwezig.

Verder bedraagt de huur 21k per jaar. Incl BTW.

Er lopen geen vaste werknemerscontracten. De werkprocessen zijn systematisch zo in elkaar gezet dat het al 1,5 jaar bijna volledige gerund wordt door een 20-jarige medewerker dat betaald wordt vanuit de WA-jong via de gemeente. Hier zitten voor de zaak dus geen kosten aan. Deze medewerker kan dan ook gewoon door blijven werken bij de nieuwe eigenaar.

Wenst u meer informatie reageer en wij nemen contact met u op.