laatst bijgewerkt op: 14-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


BEMIDDELINGSBUREAU IN DE ZORG

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12754 27-01-2017 Dienstverlening Gezondheidszorg
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Ter ovename een bemiddelingsbureau voor zzp-ers in de zorg. Het bureau bestaat 11 jaar heeft een goede naamsbekendheid en is actief in de regio Arnhem en Nijmegen.

Omzet laatste boekjaar € 28.000 (jaar ervoor € 48.000). Door tijdgebrek kan ik er niet meer de tijd in steken die het bedrijf nodig heeft. Met meer tijd en aandacht kan er gemakkelijk een omzet behaald worden tussen de € 100.000 en € 200.000 per jaar.

Het gaat om de naam, de opdrachtgevers en aangesloten zzp-ers, de website, het telefoonnummer en de webbased planningssoftware (ontwikkeling heeft € 35.000 gekost) waarmee het bureau gerund kan worden.
Zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers kunnen hiermee online inloggen en plannen en ook de facturering wordt automatisch uitgevoerd.

Het is nu een BV maar die zal opgeheven gaan worden. Het staat u dan ook vrij om in welke vorm dan ook het bedrijf opnieuw in te schrijven in de KVK. Inwerken nieuwe eigenaar is een optie.