laatst bijgewerkt op: 16-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


SOCIAL ENTERPRISE BETAALBARE ZORG!

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12749 31-01-2017 Dienstverlening Internetbedrijven
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - B.V.

Omschrijving

Ter overname start-up social enterprise gericht op zorghulp zoals bijv. Senior Service of Helpling.

Activiteit
Hier kan men zelf of als mantelzorger betaalbare zorg vanaf € 4,50 regelen met een PGB en/of particulier zoals: gezelligheidshulp, thuishulp, lokale zorgcoach, fysiotherapeut, oogspecialist etc. etc. Gezien de grote veranderingen en bezuinigingen in de zorg met 3,5 miljoen senioren in Nederland is er een sterke vraag- en groeipotentie aanwezig.
De website is op maat gemaakt door Xicero (werken o.a. voor TATA Steel, ANWB en Yahama) met een zeer professionele opzet en moderne CMS techniek. Voorzien van een sterk onderscheidende domeinnaam (+ aanvulling van ubercare.nl, goedkopezorghulp.nl, betaalbarehulp.nl en betaalbarezorghulp.nl) en al vele inschrijvingen van gescreende zorgverleners in een beveiligde database.

Verdienmodel
De huidige bestaat uit inkomsten via maandabonnementen met de flexibiliteit om na eigen inzicht voor een ander model en prijssetting te kunnen kiezen.

Profiel overnamekandidaat
Deze beschikt over een investeringskapitaal alsmede kennis en ervaring in bijvoorbeeld internet start-ups. Het commercieel exploiteren hiervan met kennis van marketing/sales/franchise en eventuele affiniteit met zorg.

Reden verkoop
Het platform kan sneller succesvol worden met een strategische partij en ruime ervaring op het gebied van online commerciële- en marketing activiteiten. Waarbij een vervolgstap wordt gemaakt naar een landelijke en volwassen organisatie, waarvan franchise een mogelijkheid kan zijn.

Wenst u meer informatie reageer en wij nemen contact met u op!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.