laatst bijgewerkt op: 14-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


OVERNAME VAN EEN NIEUW BEDRIJF

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12748 19-04-2017 Dienstverlening Internetbedrijven
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Overig Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Ter overname aangeboden wordt dit nieuw bedrijf met bestaand concept.

Een advertentieplatform voor zowel een ‘marktplaats’ en een ‘groupon’ concept in 1 website.

Particulieren klanten adverteren gratis met 2 advertenties. Bedrijven adverteren onbeperkt voor een klein bedrag (dit is het verdien model) en kunnen in de ‘groupon’ sectie, speciale aanbiedingen plaatsen. Naast aanbiedingen is het ook mogelijk om vacatures te plaatsen voor het werven van personeel.

Dit alles onbeperkt voor hetzelfde bedrag.

De website werkt perfect en gedeeltelijk automatisch (de gratis advertenties blijven 6 weken op de site en worden na die periode automatisch verwijderd). Het is mogelijk te registreren, automatische e-mails zijn geïnstalleerd en is het gemakkelijk om foto’s te plaatsen.

De onderneming is niet locatie gebonden en heeft geen personeel in dienst. Wegens gebrek aan tijd, wordt dit bedrijf te koop aangeboden.

Overnameprijs: € 25.000,00

Uit onderzoek is gebleken dat er veel behoefte is aan zakelijk adverteren, maar dan een beetje anders dan er nu wordt aangeboden. Door zakelijk en privé adverteren met de kortingsmogelijkheden samen te brengen in 1 website, biedt dit platform een overzichtelijk beeld in de behoeftes van klanten.
De website biedt mogelijkheden om xml upload, API upload (wel per bedrijfstak verschillend). De website is makkelijk aan te bieden bij affiliatie bedrijven.

De website is nieuw en pas sinds december 2016 in de lucht. Helaas heeft de huidige eigenaar geen tijd om de website verder uit te bouwen. Er is dus nog geen omzet gegenereerd.

Wenst u meer informatie reageer en wij nemen contact met u op.