laatst bijgewerkt op: 20-08-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


ADMINISTRATIEKANTOOR MET DUIDELIJKE ADVIESROL?

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12743 17-01-2019 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Overig Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Meerdere locaties in Nederland

Aan de slag als administratiekantoor of accountantskantoor met een duidelijke adviesrol?

Bent u ook van mening dat het anders kan en moet binnen de accountancy? Moeten wij niet meer tijd besteden aan het klantcontact en bredere advisering in plaats van ons met randzaken bezighouden? Sluit u nu aan bij ons netwerk en bespaar tijd en geld door samen te werken met andere kantoren.

Ons netwerk van samenwerkende kantoren bestaat ruim 10 jaar en onderscheidt zich als kwaliteitsnetwerk binnen de accountancy. De organisatie is gegroeid naar een landelijk dekkend netwerk met ruim 35 kantoren en diverse aangesloten specialisten.

Als aangesloten kantoor biedt u MKB organisaties het beste van twee werelden. Namelijk de persoonlijke aandacht en proactieve opstelling die juist een kleiner kantoor goed kan bieden. Terwijl de organisatie de voordelen van het grotere kantoor ook biedt, zoals continuïteit, alle kennis in huis en professionaliteit. Persoonlijk en professioneel: het beste van twee werelden dus.

Bent u financieel/fiscaal opgeleid en heeft u altijd al een administratie- en/of accountantskantoor willen starten? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over onze samenwerking. Ook als u reeds een bestaand kantoor heeft, kunnen wij u vele voordelen bieden.