laatst bijgewerkt op: 14-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


WEBSHOP IN DAMESKLEDING

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12732 30-12-2016 Detailhandel Non-Food Webwinkel
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Friesland Overig minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 Minder dan € 25.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Ter overname aangeboden wordt deze goedlopende webshop welke gespecialiseerd is in de verkoop van damesaccessoires en dameskleding. Alle traffic komt momenteel binnen via gratis kanalen, waarvan met name de social media een groot deel voor haar rekening neemt.

De webshop is actief vanaf de zomer van 2015 en heeft hierdoor nog een vrij korte orderhistorie. Alleen vanaf de start heeft de shop stabiele groeicijfers laten zien met een forse toename in het voorjaar dankzij een trend waar de shop handig op in heeft gespeeld. Dit maakt het een interessante shop om over te nemen.

Er liggen nog voldoende kansen voor de webshop om verder te groeien. Deze kansen zullen in een persoonlijk gesprek verder worden toegelicht.

De overnameprijs is inclusief de huidige voorraad ter waarde van 9.000 euro.

Bezoekersaantallen
De webshop ontvangt per maand gemiddeld ongeveer 10.000 unieke bezoekers. Bijna 2/3 hiervan komt binnen via social media kanalen. De rest komt binnen als organische en directe traffic.

Techniek
Het platform van de webshop is gebaseerd op het veelgebruikte webshop platform Woocommerce.

Heeft u interesse en wenst u uitgebreidere informatie? Reageer dan onderaan deze pagina op deze advertentie. En wij nemen contact met u op.