laatst bijgewerkt op: 14-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


WEBDESIGN BEDRIJF - TERUGKERENDE OMZET

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12723 29-11-2016 Dienstverlening Internetbedrijven
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Benelux Activa / passiva transactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Ter overname aangeboden een kleine webonderneming met potentie.

Het bedrijf biedt WordPress websites aan tegen maandelijkse kosten. Hierdoor is er inmiddels een aardig bestand opgebouwd van trouwe klanten met (meerdere) Wordpress websites.

De onderneming heeft een goede naam en een uniek concept. Met grote regelmaat worden er nieuwe klanten aangedragen vanuit het opgebouwde klantenbestand, openen klanten een extra website en komen er leads binnen via onze eigen website van het bedrijf.

Er zijn groeimogelijkheden op het gebied van bijverkoop van marketingproducten, zoals SEO, SEA, en social marketing, op dit punt heeft de huidige eigenaar kansen laten liggen. Tevens is er zowel in de breedte als in de diepte groei mogelijk.

De overname is een unieke kans voor online marketing bedrijven die een extra klantenbestand wil aantrekken of een online marketing bedrijf dat zich ook wil positioneren op website ontwikkeling. Tevens een goede kans voor een startende ondernemer om een vliegende start te maken met een bestaand bedrijf met terugkerende omzet.

Een deel van de werkzaamheden omvat ook technisch website beheer wat in zijn geheel geautomatiseerd is. De klanten die momenteel klant zijn vergen vrij weinig tijd in onderhoud. Het huidige inkomen wat er is, is dus redelijk passief te noemen.

De inkomsten bedragen € 25.000 per jaar. De directe kosten zijn rond de € 1000,- per jaar.

Er is geen personeel in het bedrijf en de eigenaar is bereid de nieuwe eigenaar in te werken om hem/haar zo bekend te maken met de werkzaamheden van het bedrijf.

Meer informatie na het ondertekenen van een NDA. Overname op korte termijn is mogelijk.

Neem contact op voor meer informatie.