laatst bijgewerkt op: 14-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


HANDELAAR IN VLOEREN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12719 25-11-2016 Detailhandel Non-Food Parket
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Limburg Activa / passiva transactie minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 € 50.000 - € 100.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Vloerenspecialist ter overname aangeboden.

Korte profielschets:
- Activiteit: verkopen, leveren en leggen van verschillende vloeren (duoplank, gietvloeren, betonvloeren, grindvloeren, parket, laminaat, massief houten etc.)
- Locatie: Roermond
- Huisvesting: huurlocatie met representatieve showroom (280 m2) en magazijnruimte (120 m2)
- Medewerkers in loondienst: 1 (parttime) excl. de eigenaar
- Omvang: circa €450k omzet en jaarlijks stabiel / groeiend met een prima rendement
- Vraagprijs voor de activa en activiteiten: €79.000,=

Reden van verkoop:
Verkoper heeft de mogelijkheid gekregen om zich bij een compagnon in diens bedrijf in te kopen. De activiteiten zijn in het geheel niet gelieerd aan de activiteiten van het te verkopen bedrijf. Verkoper wilt zijn focus geheel op de nieuwe activiteit gaan richten. Verkoper is echter wel bereid om voor een nader overeen te komen periode aan te blijven om voor een goede overdracht van de activiteiten te zorgen.

Profiel kopende partij:
- Een strategische partij uit dezelfde regio die door aankoop van de activa en activiteiten een direct omzetuitbreiding kan realiseren en/of kostensynergie kan realiseren en/of assortimentsuitbreiding kan realiseren.

- Een strategische partij die in een aangrenzende regio / verzorgingsgebied actief is en die een geografische uitbreiding als strategische kans beschouwt.

- Een commerciële MBI kandidaat die uitdaging ziet om de marktpositie van Verkoper verder uit te bouwen. Daarbij is de eigenaar bereid om indien gewenst voor een bepaalde periode binnen de onderneming betrokken te blijven, waardoor een geleidelijke overdracht wordt geborgd.