laatst bijgewerkt op: 23-03-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


MARKTPLAATS ONLINE VAKANTIEHUIZEN WADDENEILANDEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12712 12-04-2017 Dienstverlening Internetbedrijven
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Ter overname aangeboden wordt deze marktplaats voor de huur en verhuur van vakantiehuizen op de Waddeneilanden. Via deze website boeken consumenten rechtstreeks bij de eigenaar van een vakantiehuis zonder tussenkomst van een dure bemiddelaar.

De huidige ondernemers zijn grote fans van de Waddeneilanden. Zij misten een website met een overzicht van alle accommodaties op de Wadden. Het doel van deze website is om een totaal overzicht te creëren. Om deze reden zijn zij deze website in 2012 gestart.

Op deze website kan een eigenaar zijn / haar vakantiehuis te huur aanbieden. Het aanmelden doet een eigenaar in een paar minuten. Wanneer consumenten vragen hebben over een vakantiehuis kunnen zij direct contact opnemen met de eigenaar van het vakantiehuis via mail (via het contact formulier) of telefoon. Ook bij een boeking neemt de consument rechtstreeks contact op met de eigenaar van de accommodatie.

Op dit moment biedt de website circa 125 accommodaties (bungalow, appartement, bed en breakfast, groepsaccommodatie, vakantiehuis, hotel, caravan en chalet) aan op de Waddeneilanden (Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog).

Het verdienmodel is een vast bedrag per vermelding per jaar.

De website wordt goed gevonden via Google met veel top 5 posities en heeft tot 1000 unieke bezoekers per dag.

De huidige ondernemers zijn op zoek naar een ondernemer die de website overneemt. De voornaamste werkzaamheden bestaan uit het genereren van:
*Meer accommodaties op de website
*Meer traffic naar de website (unieke bezoekers per dag)
*Meer naamsbekendheid (dmv marketing)

Wenst u meer informatie reageer en dan nemen wij contact met u op.