laatst bijgewerkt op: 20-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


DROPSHIP WEBSHOP IN SFEER/FEEST ARTIKELEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12697 27-10-2016 Detailhandel Non-Food Webwinkel
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Benelux Activa / passiva transactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 € 25.000 - € 50.000 - - - N.v.t.

Omschrijving

De ultieme feestbeleving met slechtst 1 sfeerartikel! De webshop is gericht op evenementen(organisaties), bruiloften en partijen. Er wordt slechts 1 type product verkocht (in verschillende varianten). Vanwege de enorme populariteit en de doelgroep wordt het verkocht in grote aantallen.

Deze webshop is grotendeels geautomatiseerd. Er wordt gewerkt op basis van dropshipping waarbij de orders worden doorgestuurd naar de leverancier. Qua tijd kost het ongeveer een half uur per dag op basis van de huidige resultaten!

De reden van de verkoop is dat we ons willen richten op andere lopende projecten. We kunnen hierdoor te weinig focus geven aan deze webshop en dat vinden we zonde!

Belangrijke weetjes
- Gemiddelde klantwaardering 8.9
- Geen voorraad dmv dropshipping
- Gemiddeld ca. 1.000 bezoekers per maand
- Al 50.000 stuks verkocht!
- Verwachte omzet 2016 ca. 75.000 EUR
- Ca. 30% bruto marge

Groei is te realiseren door de website uit te breiden in meerdere talen. Ook is het mogelijk de producten zelf in te kopen waardoor de marge verdubbeld. Deze inkoopkanalen zijn bekend. De reden dat wij hiervoor niet hebben gekozen is dat de huidige constructie op basis van dropshipping minder tijd kost.

De overname-vraagprijs is 80.000EUR voor de merknaam / handelsnaam, webshop en social media kanalen.

Dit is een mooie kans voor bv. startende ondernemers om voor een kickstart te zorgen. Ook voor de gevestigde ondernemers biedt dit kansen om de omzet en winst te vergroten.

Tags (trefwoorden)
Webshop | webwinkel | verkoop | feestartikelen