laatst bijgewerkt op: 14-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


SWIPE APPLICATIE

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12694 26-10-2016 Dienstverlening Internetbedrijven
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Utrecht Activa / passiva transactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 - - - B.V.

Omschrijving

Iedereen is bekend met Tinder en het ‘swipen' van Tinder binnen de profielen.

Een jaar geleden zijn wij deze applicatie gestart, waarbij gebruikers door interessante foto’s heen kunnen 'swipen' zoals dat bij Tinder ook gaat. Echter niet binnen relatie/dating profielen, maar tussen prachtige supercars en de mooiste vrouwen.

Het concept staat, waarbij er een IOS app en Android app gemaakt en designed is.

Daarnaast hebben wij een online variant gemaakt om snel nieuwe concepten uit te rollen en welke is voorzien van advertentieruimte en dus een bron van inkomsten. Het voordeel van de online variant is dat het realtime aangepast kan worden, waarbij men dus niet 1-2 weken hoeft te wachten voordat hij is geaccepteerd in de App- en Playstores.

De online versie van modellen swipe, is voorzien van de advertenties (Google Adsense) waarbij gemiddeld na 10-20 keer swipen je een advertentie te zien krijgt. Ook kan je bijv. in de toekomst bannering toepassen of affiliateprogramma’s integreren.

Anno 2016 heeft de ontwikkeling helaas stil gestaan. Ook voorzien wij in de toekomst dat we er geen tijd meer in kunnen stoppen in verband met andere freelance werkzaamheden.
Op dit moment is er ongeveer €3.000 - €3.500 in geïnvesteerd aan kosten en freelance-uren.

De opbrengsten zijn tot op heden nihil. Dit is puur toe te schrijven aan het vermarkten, van met name de modellen swipe. We hebben ervaren dat, met de promotie met twee blogposts en vier keer een publicatie op Instagram het aantal (dagelijkse) gebruikers van de app van 20 naar 270 ging.

Wat wordt er verkocht.
Evt de Besloten Vennootschap met een compensabel verlies, waarbij het boekjaar t/m einde 2016 loopt, dan wel niet een activa / passiva transactie, waarbij de software (niet de inhoud zoals de foto’s), bedrijfsnaam, designs, domein namen, eigendomsrechten van de App en online versie wordt overgedragen.

Er zijn vele groei mogelijkheden, zowel in binnen- als buitenland en op veel verschillende branches/sectoren om dit principe toe te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld als auto verkoper uw auto’s op een inspirerende manier weergeven en als restaurant houder kunnen gebruikers tussen heerlijke gerechten swipen.

Dit concept is op verschillende manieren in te zetten:
- Als inkomstenbron uit advertenties;
- Inkomsten uit banners;
- Nieuwe klanten te acquireren;
- Bestaande klanten op een leuke en inspirerende manier te informeren van bijv. producten die u aanbied etc.

Er is geen personeel bij betrokken en bij overdracht zullen wij uitleg geven over hoe het werkt en hoe je binnen één dag eenvoudig een nieuwe Online app kan lanceren, inclusief advertenties. Tevens bent u niet locatie gebonden.

Iedereen kent het spreekwoord: “Een foto zegt meer dan 1000 woorden”. De app maakt het mogelijk om op een leuke manier tussen foto’s / profielen / producten te swipen en dezelfde dag nog resultaat en/of inkomsten te realiseren.

Voor meer informatie, neem gerust vrijblijvend contact op.