laatst bijgewerkt op: 20-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


WINKEL IN WONINGINRICHTING, TEXTIEL, ACCESSOIRES

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12693 18-04-2017 Detailhandel Non-Food Meubelen
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie Niet van toepassing 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 Vertrouwelijk - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Aangeboden wordt een leuke winkel met groeipotentie in woninginrichting, meubels en accessoires. Wij voeren een snel wisselend assortiment met tijdloze en exclusieve producten en een beperkte voorraad.

De winkel is gevestigd in een huurpand op een zeer goed bereikbare locatie in goed functionerend dorpswinkelcentrum waar parkeren gratis is. Het winkelcentrum kent een regiofunctie en is (in potentie) groeiende ten opzichte van omliggende winkelgebieden, gelegen in de nabije regio van Den Haag. Het contract is flexibel.

De onderneming is maar kort van start en kent derhalve weinig omzet maar geniet in zijn bestaan al enige bekendheid. De winkel is (vooral) geschikt voor een echte winkelier die in een kant en klare winkel wilt instappen. Compleet met hulp van de daartoe behorende professionele webshop biedt het de actieve ondernemer genoeg kansen om omzet snel te laten groeien.

De onderneming heeft geen personeelsleden in dienst die overgenomen moeten worden en eigenaar is bereid bepaalde tijd te ondersteunen.
Reden van verkoop is dat de eigenaar zich op andere activiteiten wenst te richten.

Omdat de onderneming vanuit een eenmanszaak wordt gedreven, betreft het een activatransactie. De overnamesom dient overeengekomen te worden en zal onder meer bestaan uit:
1) inventaris (inclusief vrachtwagen)
2) webshop
3) voorraad
4) goodwill