laatst bijgewerkt op: 19-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


WEBSHOP IN GLASWERK MET ONLINE DESIGNTOOL

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12668 15-09-2016 Detailhandel Non-Food Webwinkel
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Te koop aangeboden een geavanceerde webwinkel met software en met online editor.

De bezoeker kan zelf een bijvoorbeeld een wijn- of bierglas kiezen en hier een design (tekst of logo) op ontwerpen. Vele lettertypen en designs inbegrepen. Klant creëert zelf en geeft akkoord op eigen werktekening wat enorme tijdwinst oplevert. De bezoeker kan een offerte aanvragen of direct bestellen en betalen.

De output van de software is een ordersheet met het ontwerp en de aflevergegevens. Direct klaar om naar de producent te worden gestuurd (contact wordt meegeleverd bij aankoop). Deze houdt zelf voorraad aan en levering gaat via dropshipping. Mogelijkheid om marge significant te vergroten indien men zelf over een graveermachine beschikt!

Groei is te realiseren via uitbreiding in Nederland en buitenland leveringen, meer vulling in de winkel en productie in eigen beheer te nemen. De site is makkelijk te gebruiken voor zowel bezoeker als beheerder. De webwinkel kost € 104,- per maand. Meegeleverd wordt een zeer sterke domeinnaam en organische topposities in Google zoekmachine.

Tijdsinvestering voor behoud van omzet is momenteel zo'n 2 uur per week!

Onze focus ligt op bedrukt servies en glaswerk. Graveren is voor ons een extra service product waar wij niet langer de focus aan willen geven.”