laatst bijgewerkt op: 23-03-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


SCHOONMAAKBEDRIJF IN GLAS, GEVEL & ZONNEPANELEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12666 06-12-2016 Dienstverlening Schoonmaakbedrijven
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Flevoland Activa / passiva transactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 € 25.000 - € 50.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Schoonmaakbedrijf in glas-, gevel- en zonnepanelenreiniging.

Een ideaal bedrijf voor een ondernemer die zo aan de slag wil met een volle portefeuille met vaste klanten en met garantie op een vast / gegarandeerd jaaromzet.

De basis van de dienstverlening is glasbewassing. Dit zijn periodieke klanten die op contract staan waar het hele jaar door glasbewassing aan geleverd wordt. Inclusief in de winterperiode.

Daarnaast worden er in het hoogseizoen extra diensten aangeboden aan de vaste klanten in vorm van zonnepanelen- en gevelreiniging.
Het bedrijf heeft door de jaren naamsbekendheid opgebouwd in de regio. Vanwege een overvolle portefeuille is er momenteel een klantenstop. Dit geeft aan dat er groeipotentie in het bedrijf zit.
De omzet in deze portefeuille wordt uitgevoerd door 1 persoon. Vanwege de vele aanvragen is het wenselijk om in het hoogseizoen een extra mankracht in te huren.

Verder zijn er ook mogelijkheden om een extra dienstverlening aan te bieden bij de gecontracteerde klanten in de vorm van tuinonderhoud en schilderwerk. Hier zijn marketingmiddelen en handelsnamen voor gecreëerd, maar door gebrek aan expertise en persoonlijke redenen is dit weer in de koelkast gezet.

De koper koopt: goodwill, klantenbestand, marketingmiddelen & klein materiaal. Indien gewenst kan de verkoper na bedrijfsovername de koper inwerken. Termijn in overleg.

Het bedrijf wordt verkocht omdat de eigenaar een nieuwe uitdaging zoekt op werkgebied. De verkoper zoekt een kredietwaardige koper die met hart en ziel dit bedrijf doorzet en de kwaliteit waarborgt naar de klanten.

Als u dit bent, kunt u contact opnemen voor meer informatie.