laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


EIGEN FASHION LABEL INCL WEBSHOP

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12637 15-07-2016 Detailhandel Non-Food Webwinkel
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 - - - V.O.F.

Omschrijving

Wj verkopen ons eigen label met bijbehorende webshop en festival stand voor een uiterst scherpe prijs.

Wat ontvangt u bij de aanschaf van dit bedrijf:

- Een professioneel eenvoudig te beheren webshop (twv € 4400,-) U kunt hiermee eenvoudig producten invoegen en verwijderen en lay-outs aanpassen. De webshop is een gecertificieerd Webwinkelkeur Lid.
- Een eigen label met een zeer pakkende naam dat is geregistreerd bij merkenregister BENELUX (twv € 674,-) het label beschikt over veel naamsbekendheid.
- Een lijst leveranciers waarbij u voordelig producten kunt laten produceren van een hoge kwaliteit, hiervoor is er veel research geweest en we zijn meerdere keren overgestapt van leverancier.

- Een ruime productvoorrraad:
* 340 sweaters
* 1290 zonnebrillen
* 180 t-shirts
* 120 tanktops
* 240 polo shirts
* 30 caps
* Verschillende Ibiza accesoirres

De totale inkoopwaarde van deze producten bedraagt: € 12.750,-

- Een photwall behorende bij de festivalstand twv € 600,-
- € 1000,- tegoed bij een leverancier van petten, met dit tegoed kunnen er nieuwe petten worden aageschaft.

Het bedrijf beschikt over een goed social media bereik en het heeft 1400 personen op de mailinglist die zich hiervoor hebben ingeschreven. Hierdoor kan er direct een goede marketingcampagne worden inzet dat direct traffic naar de webshop genereerd. Ook is het bedrijf zeer goed vindbaar via Google omdat de SEO perfect in elkaar zit en de webshop beschikt over goede backlinks.

Verder heeft het bedrijf op een Ibiza fair gestaan waar het € 720,- winst heeft gedraaid in een dag en het heeft op een festival gestaan waar het € 610 winst heeft gedraaid in een dag. Op dit moment zijn er nog aanvragen van andere festivals waar wij niet op in kunnen spelen door gebrek aan tijd. U kunt doormiddel van een aantal handelingen in principe direct omzet gaan genereren met vrijwel geen kosten.

Ons primaire bedrijf heeft ook een eigen label, omdat wij sinds een tijdje al onze focus hebben gelegd op dit bedrijf hebben wij geen tijd meer om het bedrijf dat wij willen verkopen te runnen. Op dit moment zijn wij bezig met een grote uitbreiding, hierdoor hebben wij de magazijnruimte nodig die nu gevuld is (het liefst zo snel mogelijk) nodig. Om deze reden bieden wij dit bedrijf zeer scherp aan.

Bent u op de hoogte van de laatste trends op de markt en wilt plug and play direct aan de slag tegen een relatieve lage investering dan is dit bedrijf ideaal voor u.

Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen, wij ontvangen u graag bij ons op kantoor om verschillende mogelijkheden te bespreken.