laatst bijgewerkt op: 21-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


FRITUURMANAGEMENT FORMULE

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12626 30-06-2016 Dienstverlening Schoonmaakbedrijven
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Drenthe Activa / passiva transactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Deze formule is een wereldwijd concept voor frituurmanagement; service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren waarmee de klant tijd en geld bespaart. Tevens levert deze formule de hoogste kwaliteit oliën en wordt de afgedankte olie meegenomen om te recyclen. Met het compleet frituurmanagement wordt er een totaal ontzorgingspakket op milieuvriendelijke basis aangeboden. Het concept heeft in 2016 de NFV Innovatieprijs gewonnen.

Voor de overname van rayon Drenthe zoekt de formule een nieuwe franchisenemer. Het rayon bevat de gemeentes Emmen, Coevorden, Borger-Odoorn, Aa en de Hunze, Assen, Tynaarlo en Noordenveld. Bij de overname wordt het huidige klantenbestand meegeleverd. In dit klantenbestand zitten 12 tot 14 filteringen per week, inclusief klanten waar olie op wordt geleverd. Uit deze filteringen wordt gemiddeld een maandelijkse omzet van € 1.600,- gegenereerd. Uit de levering van olie wordt er een maandelijkse winst van € 375,- gegenereerd.

Ook kan de nieuwe franchisenemer de volledig bedrukte leasewagen van 1,5 jaar oud overnemen.