laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


ICT BEDRIJF IN COMPUTER EN NETWERKEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12623 28-06-2016 Dienstverlening ICT-dienstverlening
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Drenthe Aandelentransactie minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - B.V.

Omschrijving

Betreft
Het betreft een bedrijf die zich bezighoudt met advies, verkoop, onderhoud en reparatie van computers en netwerken. De onderneming streeft naar een snelle oplossing van problemen op basis van betaalbare tarieven. Binnen de onderneming wordt gewerkt met een team van professionele computerspecialisten met jarenlange ervaring op het gebied van het oplossen van diverse ICT-problemen.

Financieringsaanvraag
De financieringsbehoefte bedraagt € 85.000,-. Deze behoefte bestaat uit het herfinancieren van een bestaande financiering en mogelijk investering in een Telecom concept. Momenteel is geen bank betrokken bij deze onderneming.

Motivatie
De afgelopen jaren heeft de onderneming kunnen groeien met eigen middelen. Momenteel biedt de markt veel mogelijkheden voor groei en ontstaat er behoefte aan vermogen om deze groei te kunnen realiseren. Hiervoor wordt een investeerder gezocht bij voorkeur met kennis en een netwerk in Noord-Nederland.

Omvang onderneming
De onderneming heeft 5 medewerkers met een omzet van ongeveer 1 miljoen euro.

Opdrachtgevers
Het grootste deel van de opdrachtgevers bestaat uit MKB-bedrijven in Noord-Nederland.

Het verdienmodel bestaat uit:
- verkoop van computers en laptops
- onderhoud en reparatie computers en laptops
- telefonie (VOIP) oplossingen
- SLA Beheer contracten voor B2B bedrijven

Rendement en aflossing
De rentevergoeding is afhankelijk van de looptijd van de financiering. De aflossing vindt lineair plaats in gelijke maandelijkse termijnen.

Opmerking
Nadere informatie is na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst te verkrijgen. Naast financiering is overname van de onderneming bespreekbaar.