laatst bijgewerkt op: 17-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


AFSLANK- EN BEWEEGSTUDIO

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12618 17-11-2016 Horeca en Recreatie Fitnesscentrum, sauna
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - V.O.F.

Omschrijving

Ter overname aangeboden wordt deze goedlopende afslank- en beweegstudio.

De overname betreft de volledige inventaris, behandelmethodes, website, complete huisstijl, klantenbestand en leverancierscontracten. Er is geen personeel bij de overname betrokken.

Deze goedlopende studio bestaat inmiddels 12 jaar. En heeft een goede naam en nog veel groeipotentie. De studio is met veel liefde, passie en expertise opgebouwd door de huidige ondernemers.

Nevenactiviteiten
De ruimte biedt niet alleen de mogelijkheid tot uitbreiding naar meer cabines / behandelmethodes, maar is ook uitermate geschikt om te combineren met andere activiteiten zoals workshops of voedingsadvies.
De studio is nu gevestigd in een huurpand (210 m²) op een goed bereikbare zichtlocatie. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het huurcontract loopt tot juli 2017, echter met toezegging van de verhuurder dat overname van het huurcontract en voortzetting geen probleem is.
De praktijk bevindt zich in een groeimarkt met veel potentie.
Deze praktijk is een fantastische kans voor iemand die net wil gaan starten in deze branche. Alleen kan echter ook erg interessant zijn ter uitbreiding van een bestaande onderneming in de bewegings- en afslankbranche.

Na overname is het mogelijk om de bedrijfsactiviteit te verplaatsen.

Wenst u meer informatie reageer en wij nemen contact met u op.