laatst bijgewerkt op: 16-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


WEBSHOP MET ATELIER IN SPORTKLEDINGMERK FITNESS

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12615 26-07-2016 Detailhandel Non-Food Webwinkel
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk - - - V.O.F.

Omschrijving

Sportkledingmerk gespecialiseerd in fitness, dans, hardlopen en yoga met productie in eigen atelier. Hierdoor wordt ook maatwerk geleverd. Het bedrijf levert vooral via de eigen professionele webshop maar ook aan winkels en sportclubs.

Het bedrijf heeft in ruim 22 jaar een goede naam opgebouwd binnen de fitness en danswereld en staat bekend om de goede kwaliteit van de sportkleding. Hierdoor is er een vaste klantenkring opgebouwd. Er zijn zeker nog volop groeimogelijkheden, in de online verkoop maar ook bij de detailhandel en sportclubs. Daarnaast bezit het bedrijf ook een aantal goede domeinnamen gericht op sportkleding die ook goed scoren in de zoekmachines.

De activiteiten zijn verplaatsbaar, er is geen vast huurcontract. Er is geen vast personeel aanwezig, de productie wordt door eigenaren zelf gedaan en een klein gedeelte uitbesteed.

De overname-vraagprijs is € 85.000, zijnde de activa, merknaam, webshop en een goodwill bedrag.
De activa bevat uit industrienaaimachines, snijtafel met afsnijlat en rondmes, computer, laptop, transferpers, transfercutter, nestelpers en voorraad zoals stoffen, fournituren (garens, ritsen, labels, elastiek, vinyl, enz.) en gereed product.

De merknaam is geregistreerd bij het Benelux Merkenbureau en wordt aan de nieuwe eigenaar overgedragen. De complete goedwerkende webshop is gebouwd met Magento.

Het goodwill bedrag is gebaseerd op het trouwe klantenbestand, de leveranciers adressen, digitale en papieren patronen van de gehele collectie, jarenlange opbouw tot een goede pasvorm, een volwaardige sportkledingcollectie/modellen en de goede leveringscondities met de leveranciers.

De huidige eigenaren zijn bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan de nieuwe eigenaar. De eigenaar zal de koper gedurende een zekere periode kunnen begeleiden indien gewenst.

Een unieke buitenkans voor een creatieve starter of ondernemend stel die graag direct met een eigen label aan de slag wil of als uitbreiding voor een bestaande onderneming op gebied van bijv. sport/lifestyle. Zo kun je direct van start met een grote, trouwe klantenkring in een goedlopende webshop.

Een zeer bijzonder, uniek bedrijf met groeimogelijkheden.