laatst bijgewerkt op: 16-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


QUICKSERVICE RESTAURANT VAN BEKENDE FORMULE

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12606 30-05-2016 Horeca en Recreatie Restaurants
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig Niet van toepassing 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Voor de opstart van een quickservice restaurant volgens een internationaal bekende formule zijn wij op zoek naar kapitaal ter hoogte van € 200.000. Deze financieringsbehoefte wordt geworven middels crowdfunding.

De nieuwe locatie wordt gevestigd aan de Crogtdijk in Breda. Deze locatie ligt aan een drukke kruising in het bedrijventerrein De Krogten. In de directe omgeving van het nieuwe restaurant is een breed scala aan ondernemingen gevestigd waardoor er sprake is van veel traffic en dus potentiële klanten. De aanwezige (onbetaalde) parkeergelegenheid is zeer goed en de bereikbaarheid is uitstekend. Door het grote aantal passanten gedurende de gehele dag is dit een zeer kansrijke plek voor ondernemers. Op dit bedrijventerrein is er geen enkele horecabestemming afgegeven door de gemeente. De gemeente heeft onder de noemer Facility Point de horecabestemming voor deze vestiging afgegeven. Op het bedrijventerrein De Krogten is een groot aantal bedrijven gevestigd, op wiens klanten en medewerkers de pijlen van de nieuwe vestiging tevens worden gericht. Zo is tegenover het pand één van de grootste Hornbach vestigingen van Europa gevestigd.

Grondig vooronderzoek met bewezen resultaat
De te verwachten rentabiliteit van deze onderneming is bepaald aan de hand van een vestigingsplaatsanalyse die is uitgevoerd door een gespecialiseerd onafhankelijk bureau. Daarnaast is er voor deze vestiging een bedrijfsplan opgemaakt en uitgewerkt.

Om de mogelijkheid van een tegenvaller te minimaliseren heeft de international formule de afgelopen jaren een aantal maatregelen genomen. Zo wordt bij volledige nieuwe vestigingen zonder historisch inzicht inmiddels al enige jaren gebruik gemaakt van extern opgemaakte vestigingsplaatsanalyses om de op een nieuwe locatie haalbare omzet te bepalen. Deze omzetanalyses worden vervolgens gebruikt als basis voor de begroting.

Voor de start van de vestiging bedraagt de totale investering € 250.000,-. De eigen inbreng bedraagt €50.000,- en het bedrag wat behaald dient te worden met Crowdfunding bedraagt €200.000,-.

Crowdfunding biedt mooie mogelijkheden voor zowel ondernemers als investeerders. Crowdfunding is een volwaardige vervanging van de bancaire financiering. "Deze financieringsvorm past bij mijn bedrijfsfilosofie, ik wil niet alleen investeerders werven, maar ook ambassadeurs", aldus de ondernemer.

Investeren is mogelijk vanaf € 100,- per persoon. Hiervoor krijgt de investeerder:

- 6% vergoeding op jaarbasis,
- Aflossing geschiedt op basis van een 60 maanden annuïteitenlening,
- Een kortingspas van 5% die up te graden is naar 10%*.

Investeer direct via Massafinanciering.nl

Tags (trefwoorden)
Cowdfunding | investeren | kapitaal | restaurant