laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


DAMES- EN HERENMODE ZAAK OP A1 LOCATIE

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12605 01-06-2016 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 Vertrouwelijk - - - V.O.F.

Omschrijving

Te koop aangeboden een dames- en herenkledingzaak met ook tassen-, schoenen- en sieraden. In het centrum van een middelgrote stad in Zuid-Oost Brabant.

Het betreft een huurpand met een winkel oppervlakte van ca. 300 m2 een grote inpandige garage van ca. 50 m2 en nog een magazijn van ca. 20 m2.

Er is nog genoeg groei potentie in het pand aanwezig, er zijn nog meerdere verdiepingen bij te huren. Deze staan nu leeg en zijn niet verhuurbaar aan derden.

Het unieke is dat het huurcontract per maand opzegbaar is. Dus geen langdurig contract waar u aan vast zit. De huur bedraagt € 1.000,- p/m excl btw en gas/licht en is zeer laag voor 300m2 winkelruimte in een stadscentrum. Na overname kunnen wij de nieuwe koper nog enige tijd begeleiden of inwerken als dat gewenst is, als ook helpen met de inkoop en in contact komen met de huidige leveranciers.

De koper neemt van ons de inventaris en de voorraad over tegen de inkoopprijs, de omzet is ca € 70.000,- p/jaar.
Wij willen onze zaak verkopen i.v.m immigreren. Dit is een unieke kans om een modezaak te starten zonder veel risico, de winkel is over te nemen tegen inkoopwaarde en er zit geen langdurige huurcontract aan het pand.
Er is 1 persoon in vaste dienst op payroll basis en deze kan desgewenst overgenomen worden maar is niet verplicht.

Heeft u interesse? Reageren en wij nemen contact met u op.