laatst bijgewerkt op: 16-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


SALES AGENTEN VOOR HORECA- OF RETAILCOMMUNITY

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12601 23-05-2016 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 € 50.000 - € 100.000 - - - N.v.t.

Omschrijving

Voor onze community die gericht is op retail en horeca zoeken wij salesagenten of ambassadeurs.

U koopt u zelf in bij bij deze organisatie en gaat dan op pad voor het verkopen van een gratis lidmaatschap. U komt dus iets brengen in plaats van dat u iets verkoopt. Dat is ook de bedoeling van de community om alleen met een win-win-win situatie te werken.
Een win voor de sales agent, een win voor de community en een win voor de bedrijven die sponseren. Anders zou het niet kunnen bestaan.

Leden van de community krijgen dus een gratis lidmaatschap. Het is dus makkelijk verkopen. De community is gericht op hogere omzet en lagere kosten voor leden. Het lidmaatschap is gratis en wordt gesponsord door bedrijven. De salesactiviteiten zijn lucratief en er zijn hoge verdiensten te behalen.

De marge van de community is gebaseerd op inkoopvoordelen die de groep verkrijgt simpel door groot in te kopen en het voordeel voor het grootste deel aan de leden te geven. De community en de sales agent verdienen 50/50 aan het restant wat niet aan de klant wordt uitgedeeld. Een aangebrachte klant blijft altijd aan een salesagent kleven.

Wij zoeken enthousiaste sales agenten die de bedrijven langsgaan in bijvoorbeeld winkelcentra. Deze salesagenten kunnen zich ook indien wenselijk na bewezen prestaties pas inkopen in de organisatie.