laatst bijgewerkt op: 21-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


GOEDLOPENDE KINDERKLEDING

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12600 23-05-2016 Detailhandel Non-Food Baby- en kindermode
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Limburg Activa / passiva transactie minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk - - - V.O.F.

Omschrijving

Goedlopende winkel in kinderkleding op A-locatie, inclusief een bijbehorende webshop met groot klantenbestand. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de verkoop van kinderkleding in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. De collecties zijn eigenwijs, eigentijds en onderscheidend in het midden- en hogere segment.

Het bedrijf is reeds rendabel en heeft potentie voor groei.

Wij zijn op zoek naar:
Een kandidaat met interesse in partnership of overname.

Als klein bedrijf in een branche die steeds unieker wordt is het mooi om gewaardeerd te worden voor het concept dat wij hebben neergezet. Door net even anders te zijn en steeds te zoeken naar impulsen om onze klant te prikkelen, hebben wij de afgelopen jaren een mooi en uniek bedrijf neergezet.

Een van de partners zal uit de vennootschap stappen waardoor er voor een nieuwe kandidaat de mogelijkheid bestaat een partnership aan te gaan of voor een volledige overname te kiezen.

Overnamesom zal bestaan uit overname voorraad en inboedel of inkopen in een vennootschap voor een deel in geval van partnership.

Wenst u meer informatie reageer en wij nemen contact met u op.