laatst bijgewerkt op: 19-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


BUITENKACHEL ANNEX PIZZA OVEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12572 22-06-2016 Detailhandel Non-Food Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 € 25.000 - € 50.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Te koop aangeboden wordt een uniek ontwerp welke reeds bewezen heeft heerlijke pizza's te kunnen bakken en daarnaast gebruikt kan worden als buitenkachel.

In 2013/2014 ontwikkelde deze ontwerper een unieke buitenkachel annex pizza oven. Die door haar unieke luchtcirculatiesysteem (culinaire) pizza's bakt. Daarnaast functioneert de oven als fijne buitenkachel. Het ontwerp is eigentijds, stoer en verfijnd. Het hanteert het principe van precycling, is gemaakt van oude LPG gastanks die omgetoverd worden tot prachtige designkachels met roestvrijstalen binnenwerk.

In 2015 werd er aan en via verschillende winkels geleverd. Daarnaast is er een webwinkel actief. Facebook en diverse media maken regelmatig melding van deze unieke oven.

De ontwerper geeft het nu graag over aan iemand die ondernemer is. Het concept is volledig operationeel en het seizoen staat voor de deur!

Meer weten hierover reageer en dan nemen wij contact met u op.