laatst bijgewerkt op: 18-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


BALLON-DECORATIEBEDRIJF & FEESTWINKEL

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12537 04-03-2016 Detailhandel Non-Food Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk - - - V.O.F.

Omschrijving

Sinds 2001 verzorgen wij voor de zakelijke en particuliere markt ballondecoraties voor vele uiteenlopende gelegenheden. Denk bij decoraties aan o.a. ballonnenboog, ballonpilaren en heliumballonnen.

Met een aantal landelijke winkelketens en regionale ketens in ons klantenbestand mogen we jaarlijks voor deze klanten vaak meerdere keren voor hen ballondecoraties, ballonpilaren verzorgen voor de winkels die zij vertegenwoordigen (de grootste klant heeft 300 winkels).
Regionaal mogen we ook een aantal scholengemeenschappen, autodealers, drogisterijketen en een groot aantal horeca-ondernemingen tot onze klantenkring rekenen. Maar ook winkeliersverenigingen en plaatselijke ondernemers. Buiten onze zakelijke opdrachten om, zijn we in de maanden mei t/m september ook druk met bruidsdecoraties. Dit zijn tussen 10 en 20 bruiloften per week, waar wij vaak op de trouw- en feestlocatie feestelijke en chique ballondecoraties verzorgen. Veel bruidsparen komen bij ons terecht door doorverwijzing van de trouw- of feestlocatie. We zijn na 15 jaar met vele locaties bekend en zij met ons werk.

In onze feestwinkel verkopen wij ook ballondecoraties. Dit zijn vaak wat kleinere decoraties die door de klanten worden opgehaald. Voor onze winkel is voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast verkopen we ook een mooi assortiment aan feestartikelen in vele thema's. Verjaardagen van 1 t/m 100, geboorte, babyshower, huwelijk en huwelijksjubileum, Welkom thuis en geslaagd. Maar ook seizoensthema's, Valentijn/Halloween/Sinterklaas/Kerst/Oud jaar. Denk aan slingers, ballonnen, tafelaankleding bordjes/bekers/servetjes, deurborden, letterslingers, confetti, hangdecoraties, heliumgevulde folieballonnen, felicitatiekaarten enz. Alles wat een feestje compleet maakt. Daarnaast ook verhuur van opblaasbare Sarah en Abraham poppen (ca. 3m) en opblaasbare ooievaar en drinkfles voor bij een geboorte. Verhuur van afzetpaaltjes en verkoop van lopers in diverse kleuren.

In onze webshop die sinds 2004 online is, verkopen we alle feestartikelen die we ook in onze fysieke winkel aanbieden.

In de verkoop zit: inventaris, goodwill, voorraden, machines, klantenbestand, bedrijfsauto's (2 st).

Groeimogelijkheden: assortiment aanvullen met kado-artikelen en snoepwaren. Hier is veel vraag naar sinds in 1,5 jaar tijd 2 winkels in onze regio zijn verdwenen. Vanwege ons genomen besluit om te verkopen, hebben wij besloten om hier geen investeringen in te doen.

Groei voor decoraties: nog steeds benaderen wij dagelijks nieuwe klanten. Dit kunnen bedrijven zijn met meerdere winkels, maar ook horecagelegenheden en plaatselijke ondernemers.

Groei voor webwinkel: door er meer tijd en aandacht in te steken is hier zeker meer omzet uit te halen. In het verleden (bij de start) was omzet uitstekend maar door groeiende markt werd dat steeds minder. Onze decoratieservice nam enorm toe waardoor wij minder tijd aan de webshop hebben besteed.

Informatie over omzet: specifieke informatie wordt tijdens een persoonlijker gesprek besproken.

Personeel: 2 stuks, geen vast contract, een voor 16 uur per week en een voor minimaal 4 uur per week.

Rol na verkoop: in overleg uiteraard bereid tot inwerken voor een te bepalen periode.

Waarom verkopen: na 15 jaar zijn wij weer toe aan een nieuwe uitdaging. We hebben een prima bedrijf op de kaart gezet en vinden het enorm zonde om zo iets niet voort te laten zetten met dezelfde motivatie en drive zoals wij

Voor wie interessant: creatieve, enthousiaste mensen die van een feestje houden.