laatst bijgewerkt op: 21-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


COPYSHOP OOK DRUKWERK, TEXTIELDRUK EN ONTWERP

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12534 25-02-2016 Detailhandel Non-Food Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland Aandelentransactie minder dan 5 50 - 100
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 € 25.000 - € 50.000 - - - B.V.

Omschrijving

Copyshop met breed assortiment te koop aangeboden. Sterk in kopiëren, printen, drukwerk, textieldruk en ontwerpen. Assortiment van visitekaartje tot banner, van shirt bedrukking tot mok. Tevens verkooppunt inktcartridges.

Inventaris bestaat uit huidige voorraad, verschillende print- kopieermachines, grootformaat printer, sublimatieprinter, snijplotter, textielpers, mokkenpers, snijmachines, diverse inbindmachines, computers, alarm, camerasysteem, etc. Alle machines zijn goed werkend, leasevrij, sommige uitgerust met een onderhoudscontract wat naar eigen keus over te nemen is.

Klantenkring bestaat uit winkeliers, restaurants, zzp-ers, ziekenhuizen, verzorgingsinstellingen, scholen, diverse bedrijven, verenigingen en particulieren.

De copyshop is gelegen in een centrum van een stad net boven Haarlem in een huurpand. Goede bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer. Ruim voldoende parkeerruimte aanwezig.

Huurcontract pand loopt tot december 2018, wat een mooie gelegenheid geeft om een nieuwe huurprijs met de eigenaar af te spreken of dit pand zelf te kopen. Eigenaar pand is bereid tot verkoop.

Door het verdwijnen van verschillende concurrenten in de afgelopen jaren is er voor een gemotiveerd ondernemer, die zelf het heft in handen neemt, een uitstekende boterham te verdienen. Groei van het bedrijf is zonder meer op een eenvoudige manier te realiseren door iemand die elke dag aanwezig is.

Jaaromzet ligt nu op € 200.000 en winst voor belasting op € 36.500. Deze winst wordt nu gerealiseerd alleen door het winkelpersoneel, bij het zelf gaan meewerken van de toekomstige eigenaar is deze winst zeker nog te verhogen. Huidig loon DGA € 10.000 per jaar.

De winkel wordt momenteel bemand door 1 vaste medewerker en 2 parttimers.

Reden verkoop is dat eigenaar zijn dubbele activiteiten voor 2 copyshops wenst af te bouwen naar 1 copyshop. Ondersteuning huidige eigenaar blijft desgewenst voorhanden.

Interessant voor uitbreiding van een al bestaande copyshop keten of drukkerij, of een startende ondernemer met eigen middelen.