laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


BEDRIJF ZOEKT SALES AGENTEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12523 02-02-2016 Dienstverlening Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 € 25.000 - € 50.000 - - - B.V.

Omschrijving

De meeste ondernemers hebben acuut behoefte aan een goed en betrouwbaar verkoopkanaal. Wij helpen deze ondernemers door ze verkoopkracht te geven met onze agenten.

Wij hebben een constant aanbod van producten die sales agenten binnen hun eigen netwerk kunnen verkopen. Wij nemen salesagenten in ons netwerk op. Wij hebben diverse producten en diensten in onze portefeuille waaruit een sales persoon kan kiezen. Veelal zullen wij combi’s maken met producten en diensten zodat sales veel efficiënter en effectiever zal zijn.

De marges die gehaald kunnen worden zijn zeer lucratief. Natuurlijk begrijpen wij dat u waarschijnlijk al een eigen business heeft en dit als aanvulling of er bij gaat doen. Wij hebben jarenlange ervaring met salesconcepten en weten de wegen voor de benodigde funding voor de bedrijven te vinden.

Voor de stap naar goede sales en een goede regionale dekking zoeken we sales agenten die bij onze klanten de deuren kunnen openen.
Wanneer u geïnteresseerd bent horen wij graag van u.
De investering hiervoor is gering en zal in eerste instantie (alleen) dienen als werkkapitaal, wat aan u ten goede komt.
U bepaalt zelf welke producten u voor ons wilt verkopen en op welk moment u dat wilt doen en voor hoe lang.