laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


MASSAGE (THERAPIE) PRAKTIJK AMSTERDAM CENTRUM

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12521 02-02-2016 Dienstverlening Gezondheidszorg
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 50.000 - € 100.000 € 25.000 - € 50.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

In opdracht van huidige eigenaar wordt te koop aangeboden een prachtig
verbouwde massagepraktijk op een fraaie A-locatie in Amsterdam
centrum.

Het betreft een eenmanszaak met freelance therapeuten op het gebied van massage, health, niet-medische therapeutische zorg en dienstverlening. De praktijk is reeds 10 jaar in de markt actief en in 2009 overgenomen door de huidige eigenaar. Hierdoor is er een loyale klantenkring, gepositioneerd in het hogere kwaliteits-segment met een toppositie in Google en met goede online reviews op socialmedia van klanten.

Uitbreiding naar aanvullende dienstverlening zoals schoonheids-specialist, counseling, reguliere zorg, alternatieve zorg, natuurgeneeskundige therapie of chiropractie is zeer goed
mogelijk.

Praktijkruimte
De praktijk bestaat uit een ruime ontvangstruimte met receptie, keuken, doucheruimte en 3 behandelkamers voorzien van wastafel en inbouw kasten. Het geheel is, na een kwalitatieve hoogwaardige verbouwing (onder architectuur) modern en smaakvol uitgevoerd en ingericht, ). Jaaromzet circa E 90.000,-, uitstekende ROI (min 17%) en prima prognoses.

Overname
Voor geschikte en gemotiveerde kandidaten wil eigenaar de overname van activa, bestaand huurcontract (6 jaar) en goodwill bespreken. Overname begeleiding door de huidige eigenaar is beperkt mogelijk door persoonlijke omstandigheden en de start van nieuwe activiteiten (niet concurerrend).