laatst bijgewerkt op: 17-09-2019

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


IJSWAGEN VERHUURBEDRIJF

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12519 03-07-2019 Detailhandel Food Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie Niet van toepassing Minder dan 50
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 € 100.000 - € 200.000 - - - N.v.t.

Omschrijving

Ter overname aangeboden wordt dit verhuurbedrijf in ijswagens.

In de collectie vindt u meer dan 12 unieke ijswagens, zoals onder andere een driewielscooter, bakfietsen, zijspan en paardenwagen. Allemaal in goede staat van onderhoud.

Daarbij zijn er diverse kleine handijswagens, die zelfs in een lift passen, zodat ze door een heel gebouwencomplex en op iedere afdeling kunnen worden ingezet.

De ijswagens kunnen worden aangepast of beletterd naar behoefte van een promotieactie. Alle ijswagens zijn vakkundig gerestaureerd en aangepast aan de huidige wetgeving en HACCP normen.
Afhankelijk van het soort wagen en het afgesproken plan betekent dit dat het ijs de hele dag op serveertemperatuur en –kwaliteit blijft.

Voor buitenevenementen zijn tevens mobiele vriesunits en thermocontainers beschikbaar, zodat landelijk vrijwel elke locatie en programma mogelijk is.

Er is geen personeel wat mee dient te worden overgenomen.

Wilt u gaan ondernemen in de ijsbranche of doet u dit al en zoekt u uitbreiding. Reageer dan en wij nemen contact met u op.