laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


WEBSITE MET BIJBEHORENDE APPS

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12518 28-01-2016 Dienstverlening Internetbedrijven
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 - - - B.V.

Omschrijving

Kortingssite met platform en bijbehorende apps (Android/iOs) ter overname aangeboden. De apps zijn volledig localbased gebouwd. Wanneer iemand de app bijv. opent in Amsterdam, dan ziet diegene alle leuke acties van winkeliers bij hem of haar in de buurt, bijvoorbeeld “2e paar schoenen voor de halve prijs” of “gratis fles wijn bij diner voor 4p”.

Winkeliers kunnen tegen een gering tarief een jaarabonnement afsluiten op het platform. Hiermee krijgen zij toegang om leuke acties uit hun (fysieke) winkel te plaatsen. Deze acties/kortingen worden dan ook direct geplaatst in de bijbehorende apps.

Het is als het ware een extra tool voor zelfstandigen om de klantenstroom naar hun winkels weer op gang te helpen. Fysieke winkels hebben het momenteel namelijk erg zwaar. De apps zijn overigens voor de gebruiker (consument) gratis te downloaden.

Het platform en de apps zijn ontwikkeld door een professioneel ICT-bedrijf. Dit bedrijf denkt tevens mee met nieuwe updates op het gebied van de laatst mogelijke ontwikkelingen. Het platform zit technisch perfect in elkaar en is voor gebruiker en beheerder zeer gebruiksvriendelijk.

De apps zijn inmiddels meer dan 10.000 keer gedownload.

De kortingssite heeft een goede Google ranking, wanneer consumenten bepaalde producten met korting zoeken.

Er staan meer dan 45.000 kortingen op het platform. Dus waar de app in Nederland ook geopend wordt, er zijn altijd leuke acties in de buurt.

Nederlanders zijn gek op korting en dat weten de winkeliers. Consumenten en winkeliers zullen daarom graag gebruik maken van ons platform. Het werken aan meer naamsbekendheid is gewenst.

Het runnen van dit platform kan van iedere locatie waar een goede internet verbinding aanwezig is. Er is geen personeel in dienst en bij verkoop zal huidige aandeelhouder op de achtergrond actief blijven voor kennisoverdracht.

Met een goed verkoopteam is een jaaromzet van €250.000 tot €500.000 realiseerbaar.

Reden van verkoop is tijdgebrek huidige aandeelhouder, omdat deze te druk is met andere ondernemingen.

Huidige aandeelhouder verkoopt dit platform liefst aan een gedreven, commerciële ondernemer die het klantenbestand verder uit kan breiden. Voor de verkoop van het abonnement aan winkeliers zou samen gewerkt kunnen worden met freelance verkopers. Maar ook het benaderen van alle ondernemersverenigingen in Nederland is een mooie optie.