laatst bijgewerkt op: 21-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


GEPATENTEERD FILTERWASSER SYSTEEM

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12512 16-01-2016 Horeca en Recreatie Overig
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Benelux Overig 5 - 10 N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk - - - N.v.t.

Omschrijving

Het bedrijf heeft een gepatenteerd filterwasser systeem dat vermarkt moet worden. Het product wordt zowel aan consumenten als aan wederverkopers geleverd.
Het concept is uniek en het voordeel voor de klant is dat filters gewassen worden en niet meer vervangen hoeven te worden. Dat scheelt veel kosten voor de gebruiker. De filterwasser is binnen 2 a 3 keer terugverdiend.

Samen met de initiatiefnemer kan de onderneming verder uitgerold worden. Hierdoor is kennis in de onderneming aanwezig. De markt is groot en niet gebonden aan grenzen.

Voornamelijk voor het buitenland in Europa en Amerika zoeken we kandidaten die zich willen inspannen hun netwerk open te stellen.

Voor deze organisatie zoeken we een directeur / MBI kandidaat met ervaring in sales in het buitenland die het bedrijf verder op de kaart wil zetten. Deze kandidaat investeert mee in de verdere professionalisering van de onderneming. De verwachte investering zal voornamelijk in tijdsbesteding zijn.

Wanneer u sales kunt dromen of zelf salesagent bent dan wordt u van harte uitgenodigd om te reageren.