laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


DIGITAAL ADMININISTRATIEKANTOOR ZOEKT INVESTEERDER

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12511 16-01-2016 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 Vertrouwelijk - - - B.V.

Omschrijving

Digitaal administratiekantoor

Door toenemende digitalisering van administratiekantoren, de afnemende vraag van klanten de opkomst van xbrl voor ‘standaard’ jaarrekeningen en de afnemende waarde van klanten portefeuille van administratiekantoren die niet digitaal zijn hebben ‘oude’ administratiekantoren het moeilijk en zij hebben relatief steeds zwaarder wegende ICT-, huur- en personeelskosten.

Wij hebben een volledig digitaal platform voor administraties. ‘Oude’ administratiekantoren kunnen zich aansluiten en hun portefeuille digitaal laten maken en nieuwe administratiekantoren kunnen in een handomdraai starten omdat de volledige infrastructuur en kennis al aanwezig is.

U kunt met uw administratiekantoor aansluiten en gebruikmaken van de dienstverlening. Belangrijk daarbij is dat u zelfstandig blijft functioneren en wij geen beklemmend franchise model hebben maar u maatwerk kunnen bieden.

U kunt zich ook inkopen in dit businessconcept en met ons mee ondernemen om dit concept succesvol uit te rollen. De race om administratie tegen minimale kosten te doen is begonnen. Volledig digitale administratie en realtime management info is de toekomst.