laatst bijgewerkt op: 15-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


WEBDESIGN, BOUW, ONDERHOUD EN KLANTENBESTAND

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12505 04-01-2016 Dienstverlening Internetbedrijven
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 € 25.000 - € 50.000 - - - B.V.

Omschrijving

Dit internetbedrijf beëindigt niet, maar stoot alleen het online-deel af. Het online-deel is zeker succesvol, maar vraagt om groei en eigenaar wil een andere kant op.

Geen personeel, bedrijfsruimte, bedrijfsnaam of andere activa, alleen een actief klantenbestand die betalen voor onderhoud, uitbreidingen, support en met mogelijkheden voor nieuwe opdrachten.

Websites zijn allemaal gemaakt met eigen techniek, die zeer consequent is toegepast en overzichtelijk is gedocumenteerd, in php, MySQL.

Opdrachtgevers zijn mix van overheid, non-profit, bedrijfsleven, van klein tot middelgroot.

Uurtarief meestal € 95,-. Geen bestaande SLA's of andere contractuele verplichtingen. Overnemende partij is goed in ondersteuning (binnen kantooruren).

Verwachte maximale omzetpotentie € 200.000,- tot € 300.000,-

Overname kan op basis van overnamesom, maar ook op basis van kick-back fee middels achteraf betaling van een % van de werkelijk gerealiseerde omzet over een aantal jaren.

Er is weliswaar geen personeel betrokken bij de overname, maar er is voldoende gelegenheid voor kennisoverdracht en ondersteuning door de verkopende partij.