laatst bijgewerkt op: 19-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


DAMESMODEZAAK OP TOPLOCATIE ALEXANDRIUM ROTTERDAM

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12504 04-01-2016 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie 5 - 10 100 - 500
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 Vertrouwelijk - - - B.V.

Omschrijving

Ter verkoop aangeboden damesmode winkel op een toplocatie in het winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam.

De winkel ter grootte van 235m2 is gelegen in huurpand. Gelegen vlakbij de woonmall ingang tegenover de een bekende lunchlocatie, met klanten uit heel omgeving Rotterdam en omstreken.

Met goede parkeerfaciliteiten en openbaar vervoer is deze locatie zeer bereikbaar en biedt veel groeipotentie voor startende ondernemers of juist voor internationale ketens. Recentelijk is het pand ingericht als Damesmode winkel met inventaris uit 2014, echter is het makkelijk om het aan te passen voor andere concepten (zoals Horeca).

Zoals algemeen bekend is, is het winkelcentrum Alexandrium 1 van de drukste winkelcentra in Nederland. Alexandrium Shopping Center trekt jaarlijks 14 miljoen bezoekers. Extra publiek wordt nog getrokken door het faciliteren van grote evenementen.

De omzet van het laatste jaar bedraagt > € 500.000,-. Momenteel worden er merken uit het midden-hoog segment verkocht die nationaal en internationaal bekend staan. De onderneming word aangeboden omdat de eigenaar zich wil richten op andere activiteiten.