laatst bijgewerkt op: 14-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


NICHE DATINGSITE (350 WINST P.M.)

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12500 11-12-2015 Dienstverlening ICT-dienstverlening
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Overig Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
0 - € 50.000 Minder dan € 25.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Mooie niche datingsite. De enige speler in de markt in Nederland met een nummer 1 posities in Google voor de belangrijkste zoekwoorden.

Het platform is volledig geautomatiseerd, draait volledig online, vergt weinig tot geen onderhoud en de return on investment is 100% meetbaar.

De website draait dus 100% automatisch en is een mooi voorbeeld van online ondernemen nieuwe style waarbij betaald wordt voor de online dienstverlening en niet voor gemaakte uren.

Wij hebben verschillende functionele toepassingen in de site gebouwd en alle resultaten zijn meetbaar. Via de website kun je inkomsten genereren zonder dat er uren tegenover staan waardoor je ultieme vrijheid kunt creëren.

Tevens is dit interessant voor ondernemers die op zoek zijn naar een interessante investering waarbij ze een maandelijkse terugkerende inkomsten stroom creëren.

Over de niche datingsite:
De site heeft nu ongeveer 1200 leden van de totale doelgroep van 25.000 in Nederland. Er is dus nog een enorme groei te realiseren.

Let op: Het betreft een nette datingsite, dus niets naakt, vulgair of sex gerelateerd!

Maandelijks ontvangen we nieuwe leden en stijgt de omzet. Er is dus nog een grote kans voor groei en rendementsverhoging. Omdat het hier om een zeer specialistische datingsite gaat, zijn er verschillende partijen om verdere samenwerkingen mee aan te gaan.

Waarom verkopen?
Ik verkoop het bedrijf omdat ik volledig wil focussen op mijn internetbureau en we geen tijd meer willen besteden aan andere initiatieven.

De voordelen:
- Een super niche platform dat leading is in zijn markt.
- Een website die volledig is geautomatiseerd van het genereren van bezoekers tot het afhandelen van de facturering in je boekhoudpakket.
- Top posities in Google voor de belangrijkste zoekwoorden.

Wat is het business model:
Leden kunnen gratis profielen doorzoeken en gratis flirts sturen. Leden betalen om te chatten en berichten naar elkaar te sturen. De datingsite is zo gebouwd dat er verschillende verdien modellen toegepast kunnen worden.

Leden kunnen een 1 maand premium abonnement, 3 maand premium abonnement en voor altijd premium abonnement afsluiten. We zien dat veel leden vaker aankopen doen en vervolgens overgaan op het altijd premium abonnement.

Welke functionaliteiten biedt de datingsite in de basis voor leden, zij kunnen:
- inloggen en hun eigen gegevens beheren
- andere leden zoeken op provincie of plaats
- flirts sturen
- chatten met elkaar
- berichten naar elkaar sturen

Verder is er nog een:
- Blog geïntegreerd om nieuws te delen
- Koppeling met Ideal en andere payment providers voor automatisch afhandelen van betalingen
- Koppeling met boekhoudprogramma voor automatisch factureren van abonnementen

Wat zit in de verkoop?
- Domeinnaam (al enkele jaren actief)
- Datingsite waar leden onderling contact met elkaar kunnen leggen
- Ledenbestand +- 1200
- Nieuwsbrief lezers 1.500
- Hulp bij het koppelen van Mollie account voor het afhandelen van betalingen
- Hulp bij het inrichten van een Moneybird account voor het automatisch factureren van nieuwe abonnement
- Overdracht Google Analytics account (inzicht statistieken)
- Overdracht website

Winst:
Op dit moment levert de site +/- 350,- euro winst per maand op. Wanneer er geinvesteerd wordt in partner samenwerkingen kan de winst verhoogt worden. Ook is er een organische groei omdat het leden aantal blijft groeien.

Kosten:
Nihill alleen de hosting van de website.

Kostprijs overname:
€ 12.500,-

Hoe over te dragen?
Middels facturering. Na facturering wordt de domeinnaam op jouw naam gezet en kun je er voor kiezen om de site elders te hosten of te laten staan waar hij nu staat. De website kunt u vervolgens onderbrengen in een eigen B.V. of andere rechtsvorm.

Begeleiding bij overname:
Hulp bij het koppelen van een eigen service payment provider voor het afhandelen van betalingen van leden. Ook zal geholpen worden bij het inrichten van het boekhoudprogramma voor volledige automatisch facturering van abonnementen.

Inzicht URL en cijfers:
U kunt bij ons op kantoor kennis maken onder het genot van een kop koffie waar we u graag meer vertellen over de website.