laatst bijgewerkt op: 22-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


SPECIAALZAAK IN BADMODE EN LINGERIE

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12483 28-06-2016 Detailhandel Non-Food Bodyfashion
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie Niet van toepassing 50 - 100
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 € 25.000 - € 50.000 - - - Eenmanszaak

Omschrijving

Ter overname aangeboden een goedlopende winkel in lingerie en badmode, nachtkleding en (nylon) kousen.

De winkelruimte welke wordt gehuurd, is gevestigd in een modern gevelpand in de nabijheid van een parkeerterrein en dus goed bereikbaar. De winkel is gelegen in een deel van een (recentelijk gerenoveerde) dorpskern van een Zuid-Hollandse gemeente met +/- 23.000 inwoners. De klanten, waaronder veel vaste, komen uit het dorp en uit de omliggende regio en steden.

Eind 2013 is het interieur van de winkel gerenoveerd en heeft een chique en duurzame uitstraling gekregen. De winkel beschikt over een overzichtelijke website die door de nieuwe eigenaar verder kan worden uitgebouwd door het toevoegen van bijvoorbeeld een web-shop.

De winkel is, met name, geschikt voor een persoon met enige kennis en/of ervaring, die het ondernemerschap vanuit een solide basis wenst aan te gaan. Desgewenst kan met de huidige eigenaresse een inwerkperiode worden overeengekomen voor overdracht van vakkennis en inzicht. Op basis van nieuwe impulsen zijn er vele mogelijkheden om de omzet en winstgevendheid verder te verhogen.

Gezien het feit dat de onderneming vanuit een eenmanszaak wordt gedreven, betreft het een activatransactie. De overnamesom bestaat uit:
1) de waarde van de inventaris
2) een bedrag aan goodwill obv de omzet- & resultaatpotentie
3) de inkoopwaarde van de aanwezige voorraden

De onderneming wordt te koop aangeboden om reden dat de huidige eigenaresse door haar leeftijd (58) meer tijd wenst te hebben voor andere activiteiten.

Heeft u interesse? Reageer op deze advertentie en wij nemen contact met u op.