laatst bijgewerkt op: 18-08-2018

Deze advertentie is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer advertenties die corresponderen met deze advertentie.


PARTNERS AGENTEN

Adv. nr. Geplaatst Branche Soort bedrijf
12473 08-11-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
Regio Transactievorm Aantal personeelsleden Oppervlakte in m2
Nederland Overig Niet van toepassing N.v.t.
Omzet laatste boekjaar Resultaat voor belasting Overnameprijs Rechtsvorm
Meer dan € 500.000 € 300.000 - € 400.000 - - - B.V.

Omschrijving

Voor een MKB adviesbedrijf zoeken wij partners/agenten die onder onze paraplu klanten benaderen met een uniek product. Het product is een scan die in het verleden heeft bewezen succesvol te zijn. In principe wordt de scan gratis aangeboden. De kostenbesparingen worden gerealiseerd door het aanbieden van zeer gunstige inkoop voorwaarden bij A leveranciers. De klant lift mee op het inkoopvoordeel. Het uitgangspunt is dat 50% van het inkoopvoordeel teruggaat naar onze organisatie. In die constructie is het mogelijk dat de klant niets betaalt.
Doelgroep voor de scan is MKB met een 10-tal medewerkers en een office.

Wij zoeken partners/agenten die samen met ons dit unieke bewezen succesvolle product willen uitrollen. Het profiel van de partner ligt op het vlak van iemand met een heel groot netwerk, gevoel voor persoonlijke verkoop en commercie.
De partner hoeft de scan niet zelf uit te voeren maar deze wordt voor hem gedaan en de resultaten worden gedeeld.
Investering van CA € 10.000 om een regionale dekking te hebben. Deze investering zal voor een groot deel als werkkapitaal dienen vanwaar uit ook eigen voorschotten betaald zullen worden.

Gezien de ervaring met deze scan is bij meer dan 95% van de klanten de scan succesvol voor zowel de klant als voor ons.